Специализирана агенция за дестинация Турция

Подбрани почивки на отлични цени Лиценз № 01-7993

Условия за ползване на сайта

Условия за ползване на сайта pochivki-turcia.bg

Общи положения


Уебсайтът pochivki-turcia.bg представлява електронен каталог за туристически оферти, предлагани от юридическото лице „АдвенТур“ ЕООД под търговската марка Turkuaz (Туркуаз). С ползването на уебсайта, потребителят се съгласява с общите условия за ползване.


Съдържание на сайта


Уебсайтът pochivki-turcia.bg съдържа предложения за закупуване на туристически пакети за почивки и екскурзии, хотелско настаняване, самолетни билети и други туристически услуги и пакети.


Авторски права


Авторските права върху съдържанието на уебсайта, търговската марка, всички текстове и изображения и начинът на подредба и структуриране на информацията, са собственост на „АдвенТур“ ЕООД и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права.


Позволено е използването на този сайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му, единствено за лични, нетърговски цели.


При информация, че материали, публикувани на pochivki-turcia.bg, нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас по e-mail на info@pochivki-turcia.bg, като разясните Вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.


Точност и достоверност на информацията


Публикуваното на уебсайта и в социалните канали на търговската марка съдържание е само с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати неточности. С оглед динамичната ценова политика на нашите партньори предоставящи туристическите услуги по посочените програми, „АдвенТур“ ЕООД не носи отговорност за разлики в цените или информацията. Съгласно чл. 82 от Закона за туризма, за достоверна и вярна се счита информацията, предоставена на потребителите със стандартен формуляр за предоставяне на информация, по електронен път, преди сключването на договора. За окончателна информация за цена и програма се счита само тази, която е предоставена при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.


Информацията за рейтинга, съоръженията и екстрите на хотелите е предоставена към определен момент и е възможно до момента на настаняване да се появят разлики.


„АдвенТур“ ЕООД не гарантира, че уебсайтът не съдържа технически грешки и неточности, и че достъпът до него е непрекъсваем. „АдвенТур“ ЕООД си запазва правото да редактира уебсайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. „АдвенТур“ ЕООД се задължава да вземе всички разумни мерки, с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните, не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън „АдвенТур“ ЕООД, принадлежат на автора си. „АдвенТур“ ЕООД не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.


Забранена и непозволена употреба


Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на „АдвенТур“ ЕООД, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.


Клиентът се задължава да не обявява публично (в интернет, сайтове, социални мрежи и др.) детайли от предоставени оферти, информация, цени, условия от подписани договори, детайли от начина на организация на предоставените услуги, детайли относно методи и начини за плащане и възстановяване на суми, както и информация (лични данни) за служители на компанията. Клиентът се съгласява „АдвенТур“ ЕООД да поиска свалянето на такава публична информация от онлайн пространството, а ако клиентът не се съобрази, „АдвенТур“ ЕООД има право да подведе клиента под съдебна отговорност. Клиентът има право да изрази личното си мнение, но при спазване на поверителността на изброената информация.


Промяна на условията и правилата за ползване на сайта


„АдвенТур“ ЕООД си запазва правото да променя тези правила по всяко време, без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта.


Защита на лични данни


„АдвенТур“ ЕООД събира и използва информацията за клиентите единствено за целите, предвидени в Договора за туристически пакет и Общите условия към него.


„АдвенТур“ ЕООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за клиентите и да не предоставя събраната информация на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други – освен в случаите когато:


- е получило изричното съгласие на потребителя;

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури;

- други, посочени в закона случаи.


Със сключването на Договор за туристически пакет, клиентът разрешава да му бъдат изпращани на обявения от него електронен адрес лични, рекламни или други търговски съобщения от „АдвенТур“ ЕООД с търговската му марка Turkuaz, както и информация за статута на възникнали вследствие ползването на сайта pochivki-turcia.bg правоотношения. В съответствие с правилата на закона, „АдвенТур“ ЕООД предоставя възможност на всеки клиент безвъзмездно и по лесен начин да се откаже от получаването на този вид съобщения.


Повече информация относно Политиката за поверителност, можете да намерите на https://pochivki-turcia.bg/gdpr-lichni-danni

Turkuaz, Туристическа агенция за почивки в Турция

Попитай и резервирай на имейл:

Връзка с кол центъра ни:

Попитай във Viber (само чат):


© 2024 Регистрирана туристическа марка - "Turkuaz"™

Юридическо лице - "АдвенТур" ЕООД

Лиценз PKK-01-7993 за туристическа агенция от Министерството на туризма

GDPR & Условия за ползване & Sitemap