Специализирана агенция за дестинация Турция

Подбрани почивки на отлични цени Лиценз № 01-7993

Turkuaz подбира..места за сърцето

Релакс за теб...защото си с нас!

Turkuaz е регистрирана търговска марка, с която извършваме специализирана турагентска дейност за дестинация Турция. Компанията ни - собственик на бранда и юридическо лице е "АдвенТур" ЕООД с лиценз за туроператор и турагент от Министерството на туризма с № PKK-01-7993 и застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ с № 13052310000045 от 22.02.2023 г. от ЗК „Лев Инс“ АД по Закона за туризма на Република България.

Различаваме се с нашата специализация и експертиза, като предоставяме върховно ваканционно изживяване само до една единствена страна. Чрез уеб сайта ни предлагаме селекция от оферти в 10 летни курорта в Турция, предложения по типове почивки с чартърни полети, екскурзии до популярните обекти на страната, както и ексклузивни оферти за хотели на Турската Ривиера.

Клиентите ни могат да се възползват от оферти със самолет или собствен транспорт за над 2 000 хотела в Турция, сред които най-известните хотелски брандове като TUI, Rixos, Ramada, Lujo, Titanic, Sherwood, Delphin Hotels, Cornelia, Concorde, Maxx Royal, Radisson, Armas, Gloria, IC Hotels, Paloma Hotels, Voyage Hotels, Granada, Kamelya, Hillside, Hilton.

Защо да предпочетеш именно нас?

Наистина автентични пътувания

Ще те отведем в сърцето на Турската Ривиера, за да откриеш „съкровището“ Турция. Очакват те почивки и екскурзии с истински емоции, които ще те докоснат, както никога досега. Турция с Turkuaz е "Дестинация за твоето сърце".

Имаме точната почивка за теб

Ние пътуваме с искрена страст и всичките ни предложения са добре проучени и подбрани. Бихме ги препоръчали едва тогава, когато отговарят на нашите очаквания. Нашият селективен подход гарантира отличната ти почивка.

Отлични оферти на добри цени

Като туристическа агенция имаме възможности за резервации на преференциални цени. Партньорствата ни с туроператори и чартърните програми ни помагат да ти предложим ниска цена, която не би могъл да постигнеш сам.

Изненадваме те повече от приятно

От момента на потвърждение на резервацията, организацията на твоето пътуване е в нашите ръце. Тук сме, за да не се притесняваш за нито един момент от пътуването. Довери се на някой, който наистина познава Турция!

Изцяло онлайн

Няма нужда да се разхождаш никъде. Всички детайли по една резервация се придвижват изцяло онлайн. Можеш да резервираш сам директно в рамките на минути или да отправиш запитване към нас чрез формата за запитване.

Ценим твоето време

Твоят комфорт е наш приоритет. Задай своя въпрос или резервирай по предпочитания от теб начин на комуникация – директно от страницата с оферти, чрез запитване, по имейл, телефон, Messenger или Viber.

Довери са на отзивите

Твоето щастие е и нашето щастие. Статистиката сочи, че над 90% от клиентите ни са толкова доволни, че се връщат година след година. Благодарим за доверието на нашите клиенти, което ни стимулира да се развиваме!

Сигурност за теб

Ние сме туристическа агенция с лиценз от Министерството на туризма. С нас твоята почивка е безпроблемна, а парите ти са защитени със застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ посредством ЗК ''Лев Инс'' АД.

Историята. Как започна всичко?

За първи път се влюбихме в пълния блясък и в изумително разнообразие на Турция през далечната 2009-та година. Пътешествайки по тюркоазеното крайбрежие, между запазените древни градове на 500-километровия Ликийски път, сред пясъчни заливи, заобиколени от нефритени води и живописни планини със зелени гори, душата и сърцето ни бяха докоснати завинаги от магията на име Турция. Запознанствата с нейните топли и приветливи хора с безкрайни усмивки и гостоприемство и уникалните изживявания от близостта ни с тази прекрасна дестинация, съвсем естествено доведоха да чувството любов ♡, което изпитваме и до ден-днешен и което искаме да предадем и на теб.

Затова създадохме Turkuaz, за да подберем за теб само онези места, които обичаме наистина от сърце. Нашият екип е обиколил почти всеки сантиметър от Турция, така че да можем да те насочим къде наистина си заслужава да почиваш. Окъпана от Слънце в продължение на 300 дни в годината, дестинацията Турция определено си заслужава и e всичко това, което си представяш като перфектната почивка – курорти и хотели от световна класа, изключителни пейзажи, скрити местенца и хиляди километри тюркоазени води и плажове. Ела и я открий със сетивата си като пътуваш, чувстваш, опитваш, усещаш, споделяш.

С Turkuaz в „Дестинацията за твоето сърце“, спомените са от сърце и чувствата остават за цял живот.

Екипът на Turkuaz. Доверете се на опита!

Релакс за теб, защото пътуваш с Turkuaz

Топ специалисти за дестинация Турция

Избор от проверени хотели в Турция

Подбрани оферти за почивка на добри цени

Довери се на отличните отзиви за нас

Лиценз за турагент и туроператор № PKK-01-7993

Turkuaz, Туристическа агенция за почивки в Турция

Попитай и резервирай на имейл:

Връзка с нас по телефон:

Попитай във Viber (само чат):


© 2024 Регистрирана туристическа марка - "Turkuaz"™

Юридическо лице - "АдвенТур" ЕООД

Лиценз PKK-01-7993 за туристическа агенция от Министерството на туризма

GDPR & Условия за ползване & Sitemap