Специализирана агенция за дестинация Турция

Подбрани почивки на отлични цени Лиценз № 01-7993

Хотели в Турция - Топ оферти със собствен транспорт

Планирай своята мечтана почивка в Турция и получи възможно най-доброто, което да отговаря на твоите предпочитания само с 1 клик усилие. Вярваме, че за всеки клиент изживяването от една почивка е различно. Ти носиш уникалност и това най-точно се изразява в избора ти на място за отдих. Днес практически всяка туристическа агенция може да те обърка с огромно количество хотелски оферти от различни типове и категории. Но доколко качествени са хотелите и дали отговарят на индивидуалността, която наистина търсиш?


Отличният хотел е един от основните компоненти, които допринасят за страхотното изживяване в Турция, а лошият избор, уви, може да помрачи и малкото специално време, което си отделил за себе си и твоето семейство. Следователно е необходимо да бъдем особено придирчиви по отношение на избора на място за настаняване. Нашите туристически консултанти са обиколили почти всеки сантиметър от Турция и са отсядали в безброй хотели, така че да можем да ти препоръчаме къде наистина си заслужава да се почива.


Независимо дали искаш да отседнеш в ол инклузив хотел, SPA хотел или в ексклузивен романтичен лукс, подбраната ни селекция от хотели в Турция покрива всичко. Просто натисни съответната опция и спести време, усилия и главоболия. След като си харесаш хотел в Турция, свържи се директно с нас, за да ти дадем ценова оферта за удобния за теб период за почивка и да придвижим твоята резервация. Да почиваш истински е вече повече от лесно!


Почиващите в Турция ще намерят подходящи възможности за отдих за всякакъв бюджет. От ексклузивни курорти от висок клас, през семейни курорти, затворени holiday комплекси и парти дестинации, до природни и исторически райони – невъзможно е да се каже, че има добри и лоши курорти, тъй като Турция предлага ваканционен стил, подходящ за всеки. Например за семейни почивки най-приятни са т.нар. клубни хотели, които са разположени на голяма и зелена територия, най-често в гора, със собствен плаж и на първа линия. Често на територията на клубните комплекси има два вида хотели – основна сграда със стандартни стаи и отделна част с къщички/помещения тип вила. Обозначението е HV1 – holiday village и съответства на категория 5*. Почти всички клубни хотели са фокусирани върху семейната почивка, с огромен набор от занимания за възрастни и деца, аквапарк, спорт, спа и анимация.

Като допълнителен бонус в Турция ще откриеш качествено обслужване дори при някои от най-стандартните опции. Тъй като страната има многобройни дестинации за почивка, стандартът за настаняването в цялата страна е доста висок. Гостоприемен и приветлив персонал, безупречни стаи, ресторанти в различни тематики, лесен достъп до интересни места, спа и сауна, басейни, нощни клубове и партита... няма ограничение за опциите в турските хотели. Но като популярна дестинация, хотелите в туристическите райони на Турция се пълнят бързо, особено през ваканционните сезони. Препоръчително е да резервираш по-рано, ако искаш да отседнеш на най-доброто място!

Релакс за теб, защото пътуваш с Turkuaz

Топ специалисти за дестинация Турция

Избор от проверени хотели в Турция

Подбрани оферти за почивка на добри цени

Довери се на отличните отзиви за нас

Лиценз за турагент и туроператор № PKK-01-7993

Turkuaz, Туристическа агенция за почивки в Турция

Попитай и резервирай на имейл:

Връзка с нас по телефон:

Попитай във Viber (само чат):


© 2024 Регистрирана туристическа марка - "Turkuaz"™

Юридическо лице - "АдвенТур" ЕООД

Лиценз PKK-01-7993 за туристическа агенция от Министерството на туризма

GDPR & Условия за ползване & Sitemap

Оценка 5 / 5. Гласове: 76