Специализирана агенция за дестинация Турция

Подбрани почивки на отлични цени Лиценз № 01-7993

Семейна почивка с деца в Турция 2024

Изживей незабравима семейна почивка! Ние знаем колко ценно е времето, прекарвано с твоето семейство. Намирането на хотел, който не само да харесаш, но да допадне и на децата, понякога може да бъде сложно и стресиращо. Поради това се ангажираме да подберем точната почивка в най-добрите курорти и хотели на Турция, които да гарантират вашето забавление, смях и спомени за цял живот. Свържи се с нас или използвай удобния ни Помощник, който ще те насочи към конкретен хотел за твоята семейна почивка. Независимо дали си с бебе, малък разбойник или тийнейджър с бушуващи хормони, предложенията ни за семейни почивки са точно на място – с много първокласни забавления за всеки член на семейството, курорти, пълни с аквапаркове и пързалки, забавни активности за децата, събития и запознанства за подрастващите младежи.

Децата обичат да играят, да се срещат с нови приятели и да учат нови неща, докато са на почивка. Нашата селекция от хотели в Турция предлага детски клубове, където твоето дете може да участва в забавни дейности с други деца на неговата възраст, включително игри на открито, обучения за традиционни изкуства и занаяти и различни видове спортове. Дори и за най-злоядите от тях ще се намери детско меню, което ще харесат.

Но ако детето ти е в друга възрастова група? Убеждаването на тийнейджърите да отидат на почивка със семейството понякога може да се окаже трудно, затова е важно хотелите да имат организирани тийнейджърски клубове и дейности. От вълнуващи водни спортове до практикуване на спортни умения – твоят тийнейджър е важно да се забавлява с други такива без да е необходимо ти да си около него.

Семейните ваканции не са само за децата и тийнейджърите и ти също ще искаш да се отпуснеш и да се насладиш на заслужен отдих. Нашите почивки ти гарантират това.

Разнообразието от аквапаркове за децата в курортите по Турската ривиера я нарежда сред подходящите дестинации за семейна почивка. В Кушадасъ например има три грандиозни аквапарка. Смятан за един от десетте най-добри аквапаркове в света и най-големият в Европа, Adaland Park гарантира забавен ден за всички в семейството. Прекарай деня в състезания на пързалки с имена като Черната мълния и Камикадзе, присъедини се към Дъждовния танц или просто плувай по Мързеливата река. Открий и подводните светове на делфини, акули и тропически риф. Можеш да се гмуркаш в клетката с акулите, да плуваш с делфините и да храниш скатовете. Бодрум – друг курорт на Турската ривиера – е също подходящ за семейства с деца, търсещи спокойна ваканция. Известен там е детският тематичен и аквапарк Candyland. В Анталия пък „легендите са безкрайни“. Точно както безкрайното забавление и вълнение в тематичния парк Land of Legends. В него те очакват непрекъснат адреналин и силно вълнение – докосни небето с влакче или се спусни на приключение по вода с изключителните водни пързалки. В близост е и атракцията „Аквариумът на Анталия“ – задължителна спирка, защото само думите „най“ и „гранд“ описват, това, на което ще станеш свидетел. Аквариумът предлага запознаване и среща очи в очи с над 20 000 видове морски обитатели в 36 тематични зони, представящи екосистемите на световни океани и морета.

Турция е едно от най-добрите места за отлична лятна почивка със семейството ти на изключително живописни места. Със своя климат, плажове, исторически забележителности и модерни курорти, страната предлага незабравимо изживяване. С настъпването на горещото лято и високите температури, ти и семейството ти имате нужда от отдих и прохлада. Турция е идеалната дестинация за това.

Релакс за теб, защото пътуваш с Turkuaz

Топ специалисти за дестинация Турция

Избор от проверени хотели в Турция

Подбрани оферти за почивка на добри цени

Довери се на отличните отзиви за нас

Лиценз за турагент и туроператор № PKK-01-7993

Turkuaz, Туристическа агенция за почивки в Турция

Попитай и резервирай на имейл:

Връзка с нас по телефон:

Попитай във Viber (само чат):


© 2024 Регистрирана туристическа марка - "Turkuaz"™

Юридическо лице - "АдвенТур" ЕООД

Лиценз PKK-01-7993 за туристическа агенция от Министерството на туризма

GDPR & Условия за ползване & Sitemap

Оценка 4.9 / 5. Гласове: 53