Специализирана агенция за дестинация Турция

Подбрани почивки на отлични цени Лиценз № 01-7993

Turkuaz подбира..места за сърцето

Релакс за теб…защото си с нас!

Turkuaz е търговската ни марка, с която извършваме специализирана турагентска дейност за дестинация Турция. Компанията ни – собственик на бранда и юридическо лице е „АдвенТур“ ЕООД с лиценз за туроператор и турагент от Министерството на туризма с № PKK-01-7993 и застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ с № 13052310000045 от 22.02.2023 г. от ЗК „Лев Инс“ АД по Закона за туризма на Република България.

Различаваме се от останалите с нашата специализация и експертиза, като предоставяме върховно ваканционно изживяване само до една единствена страна. Чрез уеб сайта ни предлагаме селекция от оферти в 10 летни курорта в Турция, предложения по типове почивки с чартърни полети, екскурзии до популярните обекти на страната, както и ексклузивни оферти за хотели на Турската Ривиера. Наши партньори са водещи туроператори като Тез Тур, Емералд и Абакс.

Клиентите ни могат да се възползват от оферти със самолет или собствен транспорт за над 2 000 хотела в Турция, сред които най-известните хотелски брандове като TUI, Rixos, Ramada, Lujo, Titanic, Sherwood, Delphin Hotels, Cornelia, Concorde, Maxx Royal, Radisson, Armas, Gloria, IC Hotels, Paloma Hotels, Voyage Hotels, Granada, Kamelya, Hillside, Hilton.

Защо да предпочетеш именно нас?

Наистина автентични пътувания

Ще те отведем в сърцето на Турската Ривиера, за да откриеш „съкровището“ Турция. Очакват те почивки и екскурзии с истински емоции, които ще те докоснат, както никога досега. Турция с Turkuaz е „Дестинация за твоето сърце“.

Имаме точната почивка за теб

Ние пътуваме с искрена страст и всичките ни предложения са добре проучени и подбрани. Бихме ги препоръчали едва тогава, когато отговарят на нашите очаквания. Нашият селективен подход гарантира отличната ти почивка.

Отлични оферти на добри цени

Като туристическа агенция имаме възможности за резервации на преференциални цени. Партньорствата ни с туроператори и чартърните програми ни помагат да ти предложим ниска цена, която не би могъл да постигнеш сам.

Изненадваме те повече от приятно

От момента на потвърждение на резервацията, организацията на твоето пътуване е в нашите ръце. Тук сме, за да не се притесняваш за нито един момент от пътуването. Довери се на някой, който наистина познава Турция!

Изцяло онлайн

Няма нужда да се разхождаш никъде. Всички детайли по една резервация се придвижват изцяло онлайн. Можеш да резервираш сам директно в рамките на минути или да отправиш запитване към нас чрез формата за запитване.

Ценим твоето време

Твоят комфорт е наш приоритет. Задай своя въпрос или резервирай по предпочитания от теб начин на комуникация – директно от страницата с оферти, чрез запитване, по имейл, телефон, Messenger или Viber.

Довери са на отзивите

Твоето щастие е и нашето щастие. Статистиката сочи, че над 90% от клиентите ни са толкова доволни, че се връщат година след година. Благодарим за доверието на нашите клиенти, което ни стимулира да се развиваме!

Сигурност за теб

Ние сме туристическа агенция с лиценз от Министерството на туризма. С нас твоята почивка е безпроблемна, а парите ти са защитени със застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ посредством ЗК “Лев Инс“ АД.

Историята. Как започна всичко?

За първи път се влюбихме в пълния блясък и в изумително разнообразие на Турция през далечната 2009-та година. Пътешествайки по тюркоазеното крайбрежие, между запазените древни градове на 500-километровия Ликийски път, сред пясъчни заливи, заобиколени от нефритени води и живописни планини със зелени гори, душата и сърцето ни бяха докоснати завинаги от магията на име Турция. Запознанствата с нейните топли и приветливи хора с безкрайни усмивки и гостоприемство и уникалните изживявания от близостта ни с тази прекрасна дестинация, съвсем естествено доведоха да чувството любов ♡, което изпитваме и до ден-днешен и което искаме да предадем и на теб.

Затова създадохме Turkuaz, за да подберем за теб само онези места, които обичаме наистина от сърце. Нашият екип е обиколил почти всеки сантиметър от Турция, така че да можем да те насочим къде наистина си заслужава да почиваш. Окъпана от Слънце в продължение на 300 дни в годината, дестинацията Турция определено си заслужава и e всичко това, което си представяш като перфектната почивка – курорти и хотели от световна класа, изключителни пейзажи, скрити местенца и хиляди километри тюркоазени води и плажове. Ела и я открий със сетивата си като пътуваш, чувстваш, опитваш, усещаш, споделяш.

С Turkuaz в „Дестинацията за твоето сърце“, спомените са от сърце и чувствата остават за цял живот.

Екипът на Turkuaz. Довери се на опита!

Анел

Туристически консултант

Човекът е човек, когато е на път! – Пътешественик, мечтател, реализиращ своите блянове крачка по крачка. Преследвач на традициите, бита и културата на различни нации, вървейки по стъпките на туризма. Неизчерпаема енергия, жажда за познания, за нови дестинации, търсеща нови преживявания и висок адреналин са думите, които биха я описали най-подробно. Отдадена на работата, доверието на клиентите и тяхната усмивка е важна за нейното удовлетворение от работата.

Гергана

Туристически консултант

Специалист пътувания с над 5 години опит. Посетила е над 14 държави, като жаждата й за нови пътешествия и дестинации до нови страни е нестихваща. С удоволствие ще Ви разкаже за Setenil de las Bodegas – мястото, къде хората живеят “под камък“, ще Ви разкаже историята на египетските богове Изида и Озирис, което може само да заплени интереса Ви към о-в Филае и ще се опита да спре дъха Ви с прекрасната природа на Азорските острови, наричани “Хавай на Европа“.

Силвена

Туристически консултант

Силвена е винаги готова да покрие и най-претенциозните изисквания на клиента. Повечето хора се вдъхновяват от нещо или някой, тя се вдъхновява пътувайки и докосвайки се до различни страни и култури. Придобила е академични умения след квалификационна степен „Бакалавър“, специалност „Туризъм“. Изцяло отдадена на работата си, защото прави това, което обича, влагайки цялото си сърце. Тя е тук, за да помогне в сбъдването на Вашите мечти и покоряването на нови дестинации.

Иво

Маркетинг мениджър

От първата дума започва да вдъхновява хората наоколо! Обича пътуванията и всичко свързано с тях! Любимата му страна е Италия, а мечтани дестинации – Мексико, Куба, Япония. Създава един от първите изцяло онлайн брандове на компанията, с фокус дестинация Турция – https://pochivki-turcia.bg. Откривател на отлични оферти за почивка, неговата задача е да развива сайтовете и социалните мрежи на компанията, а най-добрата награда за Иво са възторжените отзиви и повторните ни клиенти.

Павел

Управител

Притежава над 10 години опит в туроператорската дейност. В практиката си е организирал стотици групови и индивидуални пътувания, в които всеки елемент от туристическото изживяване е бил старателно планиран и изпълнен до последния детайл. Основава „Адвентур“ ЕООД през 2019 г., с целта да създаде компания, предлагаща широк набор от туристически услуги, която да удовлетворява търсенето и високите изисквания на българския турист в модерното време, по един достъпен и удобен начин. Награда за него са чудесните отзиви от клиентите след всяко осъществено пътуване.

Релакс за теб, защото пътуваш с Turkuaz

Топ специалисти за дестинация Турция

Избор от проверени хотели в Турция

Подбрани оферти за почивка на добри цени

Довери се на отличните отзиви за нас

Лиценз за турагент и туроператор № PKK-01-7993

Застраховка от „Лев Инс“ № 13052310000045

Turkuaz, Туристическа агенция за почивки в Турция

Задай своите въпроси и резервирай на имейл:

info@pochivki-turcia.bg

Попитай и резервирай със съобщение:

Messenger или Viber


Плащане на резервацията за почивка

© 2023 Туристически бранд – „Turkuaz“

Юридическо лице – „АдвенТур“ ЕООД

Лиценз PKK-01-7993 от Министерството на туризма

GDPR & Условия за ползване & Sitemap