Специализирана агенция за дестинация Турция

Подбрани почивки на отлични цени Лиценз № 01-7993

Turkuaz подбира..места за сърцето

Релакс за теб…защото си с нас!

Turkuaz е търговската ни марка, с която извършваме специализирана турагентска дейност за дестинация Турция. Компанията ни – собственик на бранда и юридическо лице е "АдвенТур" ЕООД с лиценз за туроператор и турагент от Министерството на туризма с № PKK-01-7993 и застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ с № 13062210000148 от 22.02.2022 г. от ЗК „Лев Инс“ АД по Закона за туризма на Република България.

Различаваме се от останалите с нашата специализация и експертиза, като предоставяме върховно ваканционно изживяване само до една единствена страна. Чрез уеб сайта ни предлагаме селекция от оферти в 10 летни курорта в Турция, предложения по типове почивки с чартърни полети, екскурзии до популярните обекти на страната, както и ексклузивни оферти за хотели на Турската Ривиера. Наши партньори са водещи туроператори като Тез Тур, Емералд и Абакс.

Клиентите ни могат да се възползват от оферти със самолет или собствен транспорт за над 2 000 хотела в Турция, сред които най-известните хотелски брандове като TUI, Rixos, Ramada, Lujo, Titanic, Sherwood, Delphin Hotels, Cornelia, Concorde, Maxx Royal, Radisson, Armas, Gloria, IC Hotels, Paloma Hotels, Voyage Hotels, Granada, Kamelya, Hillside, Hilton.

Туристическа агенция Турция
Tui туроператор
Rixos хотели
Ramada by Wyndham верига хотели
Maxx Royal, Белек
Хотели Armas
Radisson
Gloria Hotels & Resorts
Lujo хотел в Бодрум
Kamelya Collection, Анталия
Sherwood курорти
Хотели Хилтън
Voyage hotel

Защо да предпочетеш именно нас?

Наистина автентични пътувания

Ще те отведем в сърцето на Турската Ривиера, за да откриеш „съкровището“ Турция. Очакват те почивки и екскурзии с истински емоции, които ще те докоснат, както никога досега. Турция с Turkuaz е "Дестинация за твоето сърце".

Имаме точната почивка за теб

Ние пътуваме с искрена страст и всичките ни предложения са добре проучени и подбрани. Бихме ги препоръчали едва тогава, когато отговарят на нашите очаквания. Нашият селективен подход гарантира отличната ти почивка.

Отлични оферти на добри цени

Като туристическа агенция имаме възможности за резервации на преференциални цени. Партньорствата ни с туроператори и чартърните програми ни помагат да ти предложим ниска цена, която не би могъл да постигнеш сам.

Изненадваме те повече от приятно

От момента на потвърждение на резервацията, организацията на твоето пътуване е в нашите ръце. Тук сме, за да не се притесняваш за нито един момент от пътуването. Довери се на някой, който наистина познава Турция!

Изцяло онлайн

Няма нужда да се разхождаш никъде. Всички детайли по една резервация се придвижват изцяло онлайн. Можеш да резервираш сам директно в рамките на минути или да отправиш запитване към нас чрез формата за запитване.

Ценим твоето време

Твоят комфорт е наш приоритет. Задай своя въпрос или резервирай по предпочитания от теб начин на комуникация – директно от страницата с оферти, чрез запитване, по имейл, телефон, Messenger или Viber.

Довери са на отзивите

Твоето щастие е и нашето щастие. Статистиката сочи, че над 90% от клиентите ни са толкова доволни, че се връщат година след година. Благодарим за доверието на нашите клиенти, което ни стимулира да се развиваме!

Сигурност за теб

Ние сме туристическа агенция с лиценз от Министерството на туризма. С нас твоята почивка е безпроблемна, а парите ти са защитени със застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ посредством ЗК ''Лев Инс'' АД.

Влюбена двойка в Турция

Историята. Как започна всичко?

За първи път се влюбихме в пълния блясък и в изумително разнообразие на Турция през далечната 2009-та година. Пътешествайки по тюркоазеното крайбрежие, между запазените древни градове на 500-километровия Ликийски път, сред пясъчни заливи, заобиколени от нефритени води и живописни планини със зелени гори, душата и сърцето ни бяха докоснати завинаги от магията на име Турция. Запознанствата с нейните топли и приветливи хора с безкрайни усмивки и гостоприемство и уникалните изживявания от близостта ни с тази прекрасна дестинация, съвсем естествено доведоха да чувството любов ♡, което изпитваме и до ден-днешен и което искаме да предадем и на теб.

Затова създадохме Turkuaz, за да подберем за теб само онези места, които обичаме наистина от сърце. Нашият екип е обиколил почти всеки сантиметър от Турция, така че да можем да те насочим къде наистина си заслужава да почиваш. Окъпана от Слънце в продължение на 300 дни в годината, дестинацията Турция определено си заслужава и e всичко това, което си представяш като перфектната почивка – курорти и хотели от световна класа, изключителни пейзажи, скрити местенца и хиляди километри тюркоазени води и плажове. Ела и я открий със сетивата си като пътуваш, чувстваш, опитваш, усещаш, споделяш.

С Turkuaz в „Дестинацията за твоето сърце“, спомените са от сърце и чувствата остават за цял живот.

Нашата философия

Вярваме, че за всеки клиент изживяването от една почивка е различно. Ти носиш уникалност и това най-точно се изразява в избора ти на място за отдих. Малките детайли са важни и правят огромна разлика. Затова искаме да те опознаем – да разберем какво ти допада, какво обичаш, какво би предпочел, за да ти предложим подходящия вариант, където всеки детайл е премислен и отговаря на твоите нужди и изисквания.

Да споделим нашия опит, страст, креативност, за да ти предложим изключителна почивка е нашата мисия. Обичаме Турция и вярваме, че внимателно подбраният от нашите специалисти избор от предложения ще запали твоето сърце, както нашето – с истински океан от изживявания, които докосват и се запечатват като незабравими спомени завинаги.

Кападокия, Турция

Ценности и принципи

Клиентското изживяване е важно

Turkuaz се стреми да гарантира, че всеки турист е доволен от почивката и изживяването посредством нашата компания. Целта ни е да удовлетворим очакванията и да те задържим като лоялен клиент.

Нашият екип, нашето семейство

Служителите на компанията ни са неразделна и важна част от нашето голямо приятелско семейство. В Turkuaz вярваме, че успехът на един бизнес започва от хората, работещи в нея, затова целим спокойна и приятна работна среда, с баланс между бизнес и приятни емоции.

Коректни и надеждни

Спазваме законодателните норми и информационната сигурност. Обработваме и съхраняваме твоите личните данни, само ако имаме съгласие за това, съгласно законодателството и най-добрите практики на ЕС.

Инвестиция в бъдещето

Стажантска програма и партньорства с гимназиите по туризъм. Смятаме, че само чрез реална практика даваме своя принос за подготовката на следващите поколения специалисти.

Социално отговорни

Компанията ни има ангажимент в участието в социално-отговорни инициативи, като винаги сме следвали стратегия да подкрепяме дългосрочно каузи и организации, така че да придобият популярност и да достигнат до успешен за обществото резултат.

Спазващи зелените принципи

Не обичаме хартията. Често за съжаление тя се налага. Минимизиране на негативните въздействия върху околната среда е цел в изпълнението дейностите на компанията ни.

Конкурентни и етични

От Turkuaz допринасяме за по-нататъшното развитие на туристическия пазар, осъзнавайки, че успешното развитие на компанията е възможно само с цялостното придвижване напред на цялата индустрия.

Партньорства и приятелства

Отношенията с партньорите ни се изграждат на дългосрочна взаимноизгодна основа. Ето защо всички партньори на компанията са също и истински приятели.

Релакс за теб, защото пътуваш с Turkuaz

Топ специалисти за дестинация Турция

Избор от проверени хотели в Турция

Подбрани оферти за почивка на добри цени

Довери се на отличните отзиви за нас

Лиценз за турагент и туроператор № PKK-01-7993

Застраховка от "Лев Инс" № 13062210000148

Turkuaz, Туристическа агенция за почивки в Турция

Задай своите въпроси и резервирай на имейл:

info@pochivki-turcia.bg

Попитай и резервирай със съобщение:

Viber или Messenger

Гарантиран отговор до 24 ч., в работно време


Плащане на резервацията за почивка
© 2022 Туристически бранд – "Turkuaz"
Юридическо лице – "АдвенТур" ЕООД
Лиценз PKK-01-7993 от Министерството на туризма
GDPR & Условия за ползване & Sitemap